Jant Şeridi Nedir?

25-08-2021 13:48
Jant Şeridi Nedir?

Jant şeridi, jantın içine doğru ya da dış yanaklarına doğru yapıştırılan şeritlerdir. Farklı tasarımlarda üretilen çok sayıda jant çeşidi vardır. Reflektörlü jant şeritlerine ışık vurduğunda plaka ya da trafik levhaları gibi ışığı yansıtmaktadır. Floresan jant şeritleri ise gün ışığında iyi sonuç vermektedir. Havanın kötü ya da alacakaranlık olduğu zamanlarda yüksek görüş imkânı sağlamaktadır. Bu özellikleri sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Motosiklet Jant Şeridi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

· Motosiklet jant şeridi seçerken ilk olarak jantınızın boyutuna uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Eğer jantın boyutu çok küçük olursa şerit jantınız için büyük gelebilir.

· Bir başka dikkat etmeniz gereken nokta da jant şeridinin üretildiği malzemedir. Kanserojen olmayan, solmayan ve kaliteli malzemeden üretilen ürünleri seçmelisiniz.

· Satın alacağınız jant şeridinin ön ve arka tekerleklerin sağ ve sol tarafına yeteceğinden emin olmalısınız. Sitemizdeki tüm jant şeritleri 1 motosiklet için yeterli sayıda tam ve takım olarak gönderilmektedir.

· Jant şeridi janta iyi yapışmalıdır. Hem jant şeridini satın aldığınız sayfada hem de ürün ambalajında uygulama adımları anlatılıyor. Bunlara dikkat etmeniz sayesinde uygulama sonrası solma, atma ve kalkma görülmeyecektir.

· Şerit jantınızda kullanılacağı için ısıya, ıslanmaya, toza, benzine ve güneş ışığına karşı dayanıklı olmalıdır.

Motosiklet Jant Şeridi Nasıl Takılır?

Jant şerit seti kullanmadan önce tekerleri tozdan, kirden ve daha önce kullandığınız motosiklet jant şeridinin yapıştırıcı atıklarından arındırmanız gerekir. Temizlediğiniz janta jant şeridini yapıştırmadan önce daha iyi yapışması için saç kurutma makinesiyle ısıtabilirsiniz. Bu sayede jant şeridiniz daha uzun süre jantınızda kalacaktır. Bu ısıtma işlemini çıkmayan yapıştırıcı atıkları için de yapabilirsiniz. Ilık bir sıcaklığı olan janta şeridi takmaya başlayabilirsiniz. Firmamızdan satın alacağınız motosiklet jant şeridi 1 motosiklet için yeterli olacaktır. Seçmiş olduğunuz modele göre tabiyki tasarım değişir, jantınızın içini tamamen kaplayarak istediğiniz korumayı sağlayacaktır. Ürünümüz 3 katmandan oluşmaktadır. 1. Katman zemin, 2. Katman jant şeridi ve 3. Katman transfer bandıdır. Çınar Extreme firması olarak en uygun ve en kaliteli jant şeritleri üretmekteyiz. Motosiklet jant şeridi satın almak için sitemizden kredi kartı, banka kartı, havale, eft, kapıda ödeme ile güvenle sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.